Reviews

Wij nodigen u uit om na een vergadering of andere manifestatie in de Vergadergalerie een bericht te plaatsen in dit gastenboek om zo uw ervaring kenbaar te maken. Uw emailadres wordt niet getoond. Het formulier vindt u onderaan deze pagina.

Meer recensies (met puntensysteem) kunt u hier lezen.                             

Labadi Boy – Natascha Libbert


24 reacties

Het NLP Instituut

2 februari 2017 at 7:09 pm

Met Het NLP Instituut ( http://www.hetnlpinstituut.com ) hebben we in deze prachtige ruimte een training over Focus gegeven. Het licht is perfect, de ruimte is schoon en de vriendelijkheid en service van Yolande van Kranendonk is bijzonder goed.

Mirthe Dankelman van Aimforthemoon

21 oktober 2016 at 7:20 pm

Wat een prettige plek om te werken!

Deze week heb ik met mijn collega’s twee heidagen gehad in de vergadergalerie. De ruimte is licht, ruim met prachtige kunst aan de muur. De locatie is perfect, naast het centrum van Den Haag en makkelijk te bereiken met het openbaar vervoer. Daarnaast zijn alle benodigdheden aanwezig.

Yolande is een erg warme, hartelijke gastvrouw. We voelde ons er erg welkom. De lunch was lekker, vers en verrassend (niet de standaard broodjes) en de zelfgemaakte cake heerlijk.

Ik zou de vergadergalerie aan iedereen aanraden.

Christ Klep van Stichting C/M

30 september 2016 at 8:23 pm

Met onze stichting Civiel/Militair een voortreffelijke middag beleefd in de Vergadergalerie. Sfeervolle ruimte, lekkere hapjes (inclusief de zelfgemaakte cake) en vriendelijke service. Voor herhaling vatbaar.

Bohemian BV

25 maart 2016 at 7:04 pm

We hebben hier twee dagen vergaderd en hebben het uitstekend naar onze zin gehad. Mooie grote ruimte, lekker eten en alle faciliteiten waren aanwezig.

Laat een bericht achter